Etusivulle


Palvelut

Tukikallio on yksityinen sosiaali- ja terveydenhoitoalan yritys. Tarjoamme palvelujamme Joensuun ympäristössä, sisältäen määräaikaista, intensiivistä kuntoutusta. Tuki toteutetaan kunkin asiakkaan kohdalla sovitusti ja yksilöllisesti.

Kenelle:

Tarjoamme palvelujamme kaiken ikäisille mielenterveyskuntoutujille, päihdekuntoutujille päihdekuntoutuksen jälkeen ja muille sosiaalista kuntoutusta tarvitseville.

Talossa ei ole hissiä, joten liikuntarajoitteisten asiakkaiden tukeminen ei ole tällä hetkellä mahdollista toimitiloissamme.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan tukiasumisen osalta Henkilökohtainen tukisuunnitelma (osa laajempaa avohoidossa laadittua kuntoutussuunnitelmaa). Tukisuunnitelmaan sisältyy toimintakyvyn arvio tukijakson alussa ja lopussa.

Mitä:

Tukiasuntoja Liperin keskustassa sijaitsevassa kerrostalossa: yksiö yhdelle, kaksio yhdelle tai pariskunnalle ja kolmio kahdelle.

Käyntejä asiakkaan omaan kotiin päivittäisissä toiminnoissa selviämisen tueksi.

Erilaisia ryhmätoimintoja arkipäivisin Liperin yksikössä
Toiminnallisia ryhmiä:
miesten ryhmä, liikunta-, kädentaito- ja ravitsemusryhmiä, sekä elämänhallintaa tukevia keskusteluryhmiä.

Kotisairaanhoidon palveluja:
psykiatrisen sairaanhoitajan kotikäynnit, vastaanotto, sekä konsultaatiot.

Tarjoamme arviointi-ja tutkimusjaksoa asiakkaan avohoidon tarpeen määrittelyä varten. Arviointi-/tutkimusjakso on 3-4 viikkoa eikä sido jatkoasumiseen Tukikalliossa. Jaksosta annamme sairaanhoitajan lausunon jakson lopuksi.

Puhelinpäivystys klo 7-22 päivittäin asiakkaillemme. Erittäin kiireellisissä asioissa myös yöaikaan.© tuoremehu